Logu mazgāšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Angārs, veikals

Dzirnavu 23, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Preses, Viņčas, Troses, Lodlampas, Gaisa pistoles, Pulverizatori, Plazma, Smilšu strūklas, Spiedkatli, Logu

Anru motors, SIA, autoserviss un veikals

Garozas 15a, Jelgava LV-3002
iziešana, antikorozijas apstrāde, auto pretrūsas apstrāde, vējstiklu remonts, vējstiklu maiņa, auto mazgāšana

Anru motors, SIA, autoserviss un veikals

Dobeles šoseja 31, Jelgava LV-3007
balansēšana, auto riepas, auto rezerves daļu veikals, auto remonts, sagatavošana TA, TA iziešana, auto mazgāšana

Antigraffiti serviss

Salamandras 1, Rīga, LV-1024
Uzkopšanas serviss
1

Antigraffiti, SIA

Cesvaines 15a-211, Rīga LV-1073
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Grafiti noņemšana ✓ Fasāžu mazgāšana ✓ Ceļa apzīmējumu noņemšana ✓ Grīdu tīrīšana ✓ Ugunsgrēka seku likvidēšana ✓ Ēku fasāžu aizsardzība ✓ Jumta tīrīšana ✓ Bruģa tīrīšana ✓ Teritoriju apstrāde pret ērcēm ✓ Dzelzceļa vagonu tīrīšana ✓ Logu mazgāšana ✓ Tīrīšana pēc ugunsgrēka ✓ Dzīvokļa uzkopšana pēc remonta ✓ Klīninga aprīkojuma noma ✓ Tornado ACS iekārta saaudzīgai tīrīšanai ✓ Mobilais tīrīšanas komplekss
  • 1 Uzkopšanas serviss
2

Anytime Profesionālais Serviss

Rīga
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus tīrīšanas pakalpojumus privātpersonām, uzņēmumiem un valsts iestādēm. Par tīrību mūsu klientu īpašumos rūpējamies jau vairāk kā 8 gadus, šī pieredze un zināšanas, mums ļauj sasniegt augstāko tīrības pakāpi, katrā tīrīšanas reizē. Mēs ikdienā apkalpojam klientus Rīgā un Rīgas apkārtnē, kā arī izbraucam pie klientiem visā Latvijā. Garantējam vieglu un patīkamu pieredzi, un labāko rezultātu katrā tīrīšanas reizē.

  • 2 Uzkopšanas serviss

Aprūpe tavās mājās, biedrība

Raņķa dambis 31, Rīga, LV-1048
Dzīvokļa tīrīšana, (grīdu mazgāšana , putekļu tīrīšana, atkritumu iznešana, gultas veļas pārklāšana) kārtības, Veļas mazgāšana , gludināšana, (ķīmiskās tīrītavas pakalpojumi) gultas veļas apmaiņa.

Aqualine, SIA

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 7-13, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166

Ards, SIA, Autoserviss

"Draudzībnieki" , Novadnieku pagasts, Saldus nov. LV-3801
Produkti:: ✓ Tilta piekare. Riteņa piekares vadošā sistēma. Amortizācija. ✓ Bremžu sistēma. Kluči. Diski. ✓ Eļļas filtrs, gaisa filtrs. Degvielas filtrs. ✓ Riteņi. Riepas. ✓ Aizdedzes sistēma. ✓ Dzinējs. Sajūgs. Stūres mehānisms. ✓ Ģenerators. Akumulators. Elektrība. ✓ Siksnu pievads. Zobsiksna. Ķīļsiksna. ✓ Virsbūves detaļas, auto spoguļi. ✓ Riteņu piedziņas mehānisms. ✓ Degvielas padeve. ✓ Logu tīrītāji. ✓ Auto Dzesēšana. ✓ Izplūdes gāzes sistēma. ✓ Gaisa kondicionēšana automašīnām. ✓ Auto apsilde, ventilācija. ✓ Auto pneimatiskā sistēma. Pneimatika.

AreaClean, SIA

Carnikava, Tulpju 2a-18, Carnikavas pagasts, Ādažu nov., LV-2163

Arito Latvia, SIA

Ezermalas 9a, Liepāja, LV-3401
ātrdarbības spīles, skrūvgrieži, kombinētās atslēgas, elektriķu instrumenti, nedzirksteļojošie instrumenti, logu

Atspulgs logiem, SIA

Rīgas 185, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Aizkaru stangu sistēmas, aizkaru audumi, aizkari, logu un durvju aizkari. Insektu - mušu tīkli., Konsultācijas, piegāde, uzstādīšana, remonts, mazgāšana . Vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.

Auto darbnīca Riepulis, SIA, Autoserviss - Kondicioniera uzpilde

Lubānas 22, Rīga, LV-1019
Dzinēja mazgāšana . Dzinēju diagnostika. Dzinēju remonts. Elektroiekārtu diagnostika., dzesēšanas sistēmas daļas, eļļas filtrs, eļļu mazumtirdzniecība, gaisa filtri, hidrauliskā eļļa, izpūtējs, logu

Autodok.lv

Rīga
Apraksts: Diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa vai pie jūsu mājām. Bieži gadās, ka no rīta nevar piedarbināt auto, neuztraucieties - zvaniet!

Autokontinents, SIA Ogus, serviss, rezerves daļas, kondicionieru uzpilde un remonts, Cēsīs

Turpinām strādāt klātienē!
Uzvaras bulvāris 40, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Autoserviss un rezerves daļu veikals ''Autokontinents'' atrodas Cēsīs, Uzvaras bulvārī 40. Mūsu darbība ir saistīta ar auto apkopi, remontu un rezerves daļu tirdzniecību. Sagatavojam automašīnas tehniskajai apskatei - ritošās daļas pārbaude un amortizatoru un bremžu stends. Veicam tehniskās apkopes, izmantojot augstākās kvalitātes Castrol eļļas un Hengst filtriem. Piedāvājam auto diagnostiku ar Launch un Bosch iekārtām, kā arī auto elektriķis veic vadības bloku remontu, maiņu un programmēšanu. Vadu instalācijas, komforta ierīču remonts. Piedāvājam kvēpu filtru tīrīšanu un diagnostiku. Autokondicionieru uzpilde, diagnostika un remonts. Kondicionieris ir noderīgs ne tikai vasarā, bet arī ziemā, kad nepieciešamas sauss gaiss, lai logi nesvīstu. Veicam savirzes regulēšanu ar lāzera Hunter stendu. Montējam riepas ar modernu Bosch montāžas iekārtu, kas aprīkota ar papildkāju drošai zemprofilu riepu montāžai, kā arī aprīkots ar plastmasas aizsargiem.

Autokrāsas un palīgmateriāli, veikals

Latgales 449-5., 2.st., Rīga LV-1063
slīpēšanas diski, krāsu tonēšana, jaukšana, sajaukšana, riepu remonta materiāli, auto eļļas, antifrīzs, logu

Autokrāsas un palīgmateriāli, veikals

Vienības gatve 29a, Rīga, LV-1004
Auto ķīmija, krāsas, lakas, kosmētika, kopšanas līdzekļi, gruntis, palīgmateriāli, špakteles, krāsošanas pistoles, pistoles, autokrāsas, autokrāsu iepildīšana aerosolos, līmlentes, respirators, cietinātāji, šķīdinātāji, respiratori, pulēšanas ripas, pulēšanas pastas, pulējošās salvetes, aerogrāfs, aerogrāfijas pistoles,

Autovilma, autoserviss

Valdeķu 15a, Rīga LV-1004
Apraksts: Autoserviss Ziepniekkalnā. Auto metināšanas darbi, savirzes regulēšana.

Autovilma, autoserviss

Krustpils 71, Rīga LV-1057
Par uzņēmumu: "Autovilma" ir autoserviss Rīgā, Krustpils ielā 71, kas nodarbojas ar automašīnu remontu un sagatavošanu tehniskajai apskatei. Klientiem tiek piedāvāts dzinēju remonts, metināšana un savirzes regulēšana, kā arī auto elektriķa pakalpojumi, bremžu stends un citi pakalpojumi. Nepieciešamības gadījumā, klienti tiek bez maksas aizvesti no mūsu autoservisa, bet pēc remonta – atvesti uz servisu. Cenas pieņemamas visiem.